Story Book – Beeldje(s) van de maand december!

Story Book – Beeldje(s) van de maand december!

Er was eens… Elk goed verhaal begint met “Er was eens…” en Disney heeft een heel groot aantal goede verhalen, vele van deze verhalen kennen wij natuurlijk. Gelukkig voor ons zijn deze verhalen ook vertaald in de “Story Books”. Of je nu zoekt naar Aladdin, The Lionking, Snowwhite of Mulan we hebben ze (bijna) allemaal “beeldje van de maand december” gemaakt.

Deze prachtige boeken mogen niet ontbreken in jouw collectie! Daarom zit er vast een voor jou tussen die ontbreekt in jouw kast. Bestel ze snel via onze website, en ze staan dit jaar nog te schitteren op jouw plank! Bestel dan vandaag nog snel jouw story book!

Waarom zijn deze Story Books beeldje van de maand geworden?

Omdat er zoveel verschillende mooie Story Books zijn hebben we er voor gekozen om deze beeldje van de maand december te laten zijn, achter elke verzameling schuilt een mooi verhaal. Deze kun je nu benadrukken met de jouw favoriete story book!

Zit jouw favoriete verhaal er tussen? Mooi, dan hopen wij jou blij te kunnen maken. Zit jouw verhaal er (dit keer) niet tussen? Laat het ons weten en wij zoeken met je mee naar jouw “holy grail” als het op Disney Traditions Story Books aankomt!

Wil je weten welke beelden volgende maand de beelden van de maand zijn? Volg ons op Facebook of Instagram.

Vertel ons jouw verhaal!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw Disney Verhaal, waarom spaar jij Disney Traditions, wat is jouw holy grail of wat zou volgens jou het beeldje van de maand moeten worden? Wij staan open voor alle suggesties, stuur ons een bericht via ons contactformulier, of vertel het ons op social media!

Voor volgende maanden zijn wij op zoek naar beeldjes van de maand, wil jij jouw verhaal vertellen en ons vertellen waarom een beeld volgens jou in de spotlight moet staan, zoals deze story books?! Laat het weten.