Disney Traditions Bulda – Beeldje van de maand november

Disney Traditions Bulda – Beeldje van de maand november

Disney Traditions Bulda: What’s the issue, dear? Why are you holding back from such a man?

Disney Traditions Bulda - 4051999

Bulda

Disney Traditions Bulda! Als onderdeel van de welbekende Frozen familie mag Bulda niet ontbreken, deze bekende liefdes expert komt voor het eerst voor in Frozen uit 2013. Ze is de adoptiemoeder van Kristoff.

Het beeldje zelf is 10cm hoog, en past perfect tussen alle andere Frozen beeldjes.

Waarom is Bulda het beeldje van de maand?

Omdat we Frozen fan zijn, maar Bulda hierbij het ondergewaardeerde ‘kindje’ is. Dit figuur verdient dus meer aandacht. En zal deze hele maand in het zonnetje staan, als Elsa dat toestaat natuurlijk! Voeg jij Bulda ook toe aan je collectie? Of heb jij een geweldige foto van Bulda? Deel het met ons op social media! #beeldjevandemaandbulda!

Misschien is Bulda wel het `oudste` beeldje van allemaal, ze heeft de respectabele leeftijd van 700 jaar! Haar kracht is om snel voort te bewegen door zich als een bel op te rollen! Het is zeker een optimistisch personage!

Wil jij Disney Traditions Bulda ook in je collectie?

Alleen tijdens de maand november van € 90 voor € 75!  Deze staat perfect tussen de andere mini beeldjes van Frozen, misschien vind je die ook wel in onze webshop, het aanbod wisselt continu dus schrijf je ook in voor de nieuwsbrief zodat wij jou op de hoogte kunnen houden! Uiteindelijk is het Bulda die in de film zegt dat Anna gered kan worden door een ware liefdes kus!

NaamBulda
MerkDisney Traditions
Jaar2016
SerieFrozen
Nummer4051999
Retired

Disney Traditions Bulda is de hele maand het beeldje van de maand! Voor volgende maand gaan wij ook weer op zoek naar een nieuw beeldje, welke dan beeldje van de maand word. Welk beeldje zetten wij voor jou in het zonnetje?

Volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter!